Mijn favorieten

Verkoop

Er zijn talloze redenen om uw woning te koop aan te bieden. Maar….uw huis verkopen is geen alledaagse aangelegenheid. Althans, niet voor u. Bij de verkoop van uw woning komen veel zaken kijken:
 
  • Welke vraagprijs moet ik hanteren
  • Loop ik risico’s
  • Hoe verkoop ik mijn woning zo snel mogelijk
 
U kunt dat natuurlijk allemaal zelf uitzoeken en oppakken, maar wij van Lamper & Van Vliet Woningmakelaars hebben hiervoor de juiste kennis en expertise in huis. Daarom staan wij u graag met raad en daad terzijde tijdens het hele verkoop­traject, van begin tot eind. Daarbij is één ding zeker: als u uw woning bij ons in verkoop geeft, mag u erop rekenen dat wij u veel zorgen uit handen nemen.
 
Maar wij beginnen natuurlijk met een uitgebreid gesprek waarin wij samen met u duidelijke afspraken maken, zodat u precies weet wat u te wachten staat.
 
"Deze makelaar heeft zijn zaken zeer goed op orde. Er werken betrouwbare en eerlijke mensen, waarvan je op aan kan, zeker bij het verkopen van je woning waarbij veel emotie en spanning bij komt kijken, is vertrouwen in de makelaar zeer belangrijk. Dit hebben wij bij deze makelaar zeer zeker ervaren. De communicatie op alle vlakken liep ook soepel en vlot. Kortom wij bevelen deze makelaar aan iedereen aan."
 
Mogen wij ook uw huis verkopen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.