Mijn favorieten

Onze medewerkers

Lamper en Van Vliet Woningmakelaars Hardinxveld Giessendam

Hans Lamper
Hans Lamper
Directeur / NVM Makelaar / Taxateur
Hans Lamper is de trotse eigenaar van het bedrijf. Hij is inmiddels al ruim 25 jaar werkzaam in de makelaardij. Hans is een gedreven en enthousiaste makelaar die denkt in mogelijkheden. Overweegt u om uw woning te verkopen? Hans komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Bent u juist op zoek naar een aankoopmakelaar? Ook dan neemt hij graag alle zorg uit handen!
Arco Kruithof
Arco Kruithof
Arco Kruithof is sinds september 2017 ons team komen versterken.
Mirthe Boerman
Mirthe Boerman
Medewerkster binnendienst
Mirthe Boerman is in oktober 2016 ons bedrijf komen versterken. De wortels van Mirthe liggen middenin ons werkgebied. Mirthe is het eerste aanspreekpunt van het kantoor. Inmiddels is zij druk bezig met haar opleiding tot assistent makelaar.
Francina Molenaar
Francina Molenaar
Office manager
Na zo'n 4 jaar in het Rotterdamse te hebben gewerkt, is Francina in 2007 ons team komen versterken. Voorheen was zij werkzaam als office manager binnen ons bedrijf. Sinds mei 2017 is zij zich vooral op de PR gaan toeleggen.
Hilda Lamper - van Driel
Hilda Lamper - van Driel
Administratief medewerkster
De werkzaamheden van Hilda vinden vooral op de achtergrond plaats. Zij is echter onmisbaar in ons bedrijf. Allerhande administratieve werkzaamheden worden door haar uitgevoerd.
Arco Lamper
Arco Lamper
Algemeen medewerker
Moet er een verkoopbord geplaatst worden bij uw woning? Of heeft u juist spullen nodig voor het open huis dat gehouden wordt bij uw woning? De kans is groot dat collega Arco bij u langs komt! Arco is een collega die graag de handen uit de mouwen steekt en allerlei voorkomende werkzaamheden voor ons doet.