Mijn favorieten

Wie zijn wij

Lamper en Van Vliet Woningmakelaars: Persoonlijk in wonen!
 
Het kopen en verkopen van een woning is een belangrijke gebeurtenis in uw leven. Daar hoort een goede begeleiding bij!
 
PERSOONLIJK
Ieder persoon heeft verschillende wensen en eisen. Lamper en Van Vliet Woningmakelaars beseft dat als geen ander en adviseren daarom elke klant zeer persoonlijk vanuit een eigen specifieke invalshoek. Of het nu gaat om de verkoop of aankoop van uw woning, huur of verhuur in de vrije sector of taxaties. In alle gevallen zijn wij graag actief voor u bezig. Door de op jarenlange ervaring gebaseerde deskundigheid, het feit dat wij jaarlijks honderden woningen verkopen en het NVM lidmaatschap, zijn wij voor u de ideale adviseur. Wij staan altijd voor u klaar. Continuïteit is voor u en ons belangrijk, want ons advies moet ook na jaren nog waardevol zijn!
 
WERKGEBIED

 
Met kantoren in Ridderkerk en Hardinxveld Giessendam en een etalagepunt in Alblasserdam is Lamper en Van Vliet Woningmakelaars dé makelaar langs de A15. In deze regio werken wij al tientallen jaren in de woningmakelaardij.
Een makelaar die volledig op serviceverlening is gericht en die is geworteld in het zuiden van Zuid-Holland.
 
 HELDER EN PERSOONLIJK
 
Lamper en Van Vliet Woningmakelaars biedt u een uitgebreid servicepakket. Dat is de kracht van onze makelaardij. U kunt bij ons rekenen op de expertise en kennis van een deskundig team van doelgerichte mensen. Wij communiceren helder en duidelijk, in woord en geschrift. Wij hebben persoonlijke aandacht voor u als klant, bij al uw woningvraagstukken. Wij luisteren naar uw wensen en hanteren die als uitgangspunt voor onze service. Wij begeleiden u in het gehele traject en nemen pas weer afscheid van u als u een tevreden klant bent.
 

Lamper & Van Vliet Woningmakelaars Alblasserdam

Plantageweg 72 (etalagepunt)
2951 VH Alblasserdam
088 - 6180000
Kantoor Vestiging Lamper en Van Vliet Woningmakelaars Ridderkerk

Lamper en Van Vliet Woningmakelaars Ridderkerk

RIDDERKERK

Koninginneweg 47
2982 AH Ridderkerk
Kantoor Vestiging Lamper en Van Vliet Woningmakelaars Hardinxveld Giessendam

Lamper en Van Vliet Woningmakelaars Hardinxveld Giessendam

HARDINXVELD GIESSENDAM

Buitendams 40
3371 BL Hardinxveld-Giessendam
088 - 6180000
BTW nummer: NL 8058.03.956.B.01