Aankopen - LV Makelaars

Het zoeken naar een nieuw (t)huis is een echte speurtocht. En dan ineens krijg je het ‘juiste gevoel’ bij een bepaalde woning. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn.

Een goed advies is erg belangrijk. Want je wilt natuurlijk wel zeker weten of het huis waar je je zinnen op hebt gezet daadwerkelijk je droomhuis is op de lange termijn.

Onze aankoopmakelaars weten als allereerste welke woningen er op de markt komen. Dit houdt jouw aankoopmakelaar scherp voor jou in de gaten zodat hij meteen en als eerste kan reageren op woningen die voldoen aan jouw woonwensen. Daarnaast kennen onze aankoopmakelaars de regio als geen ander. Wij zorgen ervoor dat wij het juiste huis bij de juiste koper krijgen.

Bekijk onze recent aangekochte woningen
Het juiste huis voor de juiste prijs

Overbieden is geen uitzondering meer. Wij laten ons niet gek maken. Onze aankoopmakelaars hebben als doel om jouw woning aan te kopen tegen een zo laag mogelijke prijs en teen de beste voorwaarden. We zijn er helemaal voor jou en behartigen alleen jouw belangen.

We betaalden minder voor onze nieuwe woning dan we verwacht hadden; dit door de deskundigheid van onze aankoopmakelaar.
Alle kennis in huis

Onze makelaars geven je een eerlijk en realistisch advies. Wij bieden je alles wat je van een deskundige makelaar mag verwachten. Interessant om te weten is dat we gemakkelijk één van onze eigen specialisten kunnen inschakelen denk aan en nieuwbouwmakelaar, taxateur etc.

Wat kost het?

Wij werken met een duidelijk stappenplan zodat je precies weet wat je te wachten staat. Het stappenplan in het kort.

Stap 1

Inventarisatie van jouw wensen

Stap 2

Zoektocht naar een geschikte woning

Stap 3

Woning bezichtigen

Stap 4

Onderzoek naar de staat van de woning, omgeving, etc.

Stap 5

Onderhandelen

Stap 6

Koopakte ondertekenen

Stap 7

Advies m.b.t. financiering

Stap 8

Afhandeling bij de notaris

01

Maak nu een afspraak!

Mogen wij je persoonlijk begeleiden bij de aankoop van je nieuwe (t)huis? Schakel één van onze vakkundige makelaars in.