Ons DNA - LV Makelaars

Ben je van plan een huis te (ver)kopen? Of wil je gaan (ver)huren? Dan ga je een spannende tijd tegemoet. Gelukkig kan Lamper & van Vliet Woningmakelaars je bijstaan bij het nemen van de juiste beslissingen. Ons enthousiaste en betrouwbare team weet als geen ander vraag en aanbod naadloos op elkaar af te stemmen. Of het nu om een starterswoning gaat of een vrijstaande villa, wij gaan altijd voor het beste resultaat. Wij zijn persoonlijk en oprecht en kennen de regio als onze broekzak. Maar bovenal zijn we dol op ons vak.

Persoonlijk en betrokken

Onze klanten kijken met hun hart. Wij zijn er om hen bij te staan met deskundig en vakkundig advies. Dat betekent: korte lijntjes, een informele en betrokken samenwerking, geen poeha, duidelijke taal en een flinke dosis slagvaardigheid.

Beste resultaat

Verkoop, aankoop, nieuwbouw, verhuur en taxaties, zolang het om woningen gaat bent je bij ons aan het juiste adres. De basis van onze verkoopresultaten is een reëel advies over jouw woning. De juiste vraagprijs, slimme promotie, deskundige inzet van onze makelaars en een goede presentatie leveren het beste verkoopresultaat!

Kennis maken?

Zelf ervaren wie wij nu eigenlijk zijn? Doen. We stellen ons graag aan je voor. Klik hier om alvast een glimp op te vangen van onze medewerkers. Natuurlijk horen we ook graag wie jij bent. Over jouw plannen en je woonwensen.