Mijn favorieten

Landgoed Schoonenburgh

WONEN OP LANDGOED SCHOONENBURGH

BOUW GESTART!Altijd al willen wonen op een landgoed met het bos als achtertuin? Heeft u daarbij de voorkeur voor een gelijkvloerse woning? Binnenkort is het mogelijk! Van Wijnen ontwikkelt namelijk 22 exclusieve appartementen op Landgoed Schoonenburgh te Nieuw-Lekkerland. Woonoppervlakte: circa 90-130 m2          
Prijsindicatie: vanaf € 325.000,- v.o.n.
 
Uw eigen stek in een oase van rust en ruimte. Omgeven door bloemige weiden, schitterende waterpartijen en een heerlijk wandelbos. Dat is wonen op Landgoed Schoonenburgh in Nieuw-Lekkerland, in een van de 22 rustieke appartementen met vrij zicht op de polder.

Ruime, lichte appartementen met privé buitenruimte
Voelt u zich thuis in de Alblasserwaardse natuur? Laat u dan charmeren door de gebiedseigen architectuur van het appartementengebouw, met houten geveldelen en een rieten kap. Kies uit verschillende woningtypen, met minimaal drie slaapkamers en oppervlakten tot circa 130 vierkante meter. En bovenal, geniet van alles wat deze ruime appartementen u te bieden hebben: veel daglicht, ultiem wooncomfort en een heerlijke tuin, balkon of loggia. Prijsindicatie: vanaf € 325.000,- v.o.n.

 
Op een unieke locatie, met vrij zicht op het open landschap, komt een nieuwbouwplan wat nergens mee te vergelijken is. Landgoed Schoonenburgh biedt landelijke luxe, uit zonderlijk vrij zicht en veel woongenot. De 22 appartementseigenaren hebben straks iets heel bijzonders in handen!
Stelt u zich eens voor hie u straks op het balkon in de zon zit. In de verte ziet u de molens van Kinderdijk en voor de deur grazen wat koeien. Verder is er rust en ruimte! Geniet van het buitenleven, zonder zorgen over de tuin.Wij vertellen u graag meer over de locatie en omgeving en natuurlijk de appartementen met hun afwerking! 

Meer informatie? Bel ons gerust op 088-6180000 of vul onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug!

 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring