Mijn favorieten

Onze medewerkers

Lamper en Van Vliet Woningmakelaars Hardinxveld Giessendam

Hans Lamper
Hans Lamper
Directeur / NVM Makelaar / Taxateur
088-6180000
Hans Lamper is de trotse eigenaar van het bedrijf. Hij is inmiddels al ruim 25 jaar werkzaam in de makelaardij. Hans is een gedreven en enthousiaste makelaar die denkt in mogelijkheden. Overweegt u om uw woning te verkopen? Hans komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Bent u juist op zoek naar een aankoopmakelaar? Ook dan neemt hij graag alle zorg uit handen!
Arco Kruithof
Arco Kruithof
Makelaar K-RMT
088 - 6180000
Sinds het najaar van 2017 ben ik met veel plezier werkzaam in de makelaardij. Het dynamische vak van makelaar heeft mij van jongs af geboeid. Deze interesse heeft geleid tot de studie makelaardij en het uiteindelijke diploma om gecertificeerd mijn werk te kunnen doen.
Kennis en ervaring maken de praktijk van alle dag steeds leuker. Mijn werkplezier is dan ook vraag en aanbod samen brengen; optimale dienstverlening voor de opdrachtgever met als doel een succesvolle overeenkomst voor alle partijen! Of het gaat om de aankoop van uw nieuwe woning, -of de verkoop van uw huidige woning? Ik maak het graag tot een succes!
Mirthe Boerman
Mirthe Boerman
Assistent makelaar
088-6180000
Mirthe Boerman is in oktober 2016 ons bedrijf komen versterken. De wortels van Mirthe liggen middenin ons werkgebied. Sinds maart 2019 mag Mirthe zich assistent makelaar noemen!
Carola Hoogesteger
Carola Hoogesteger
Medewerkster binnendienst
088 - 6180000
Samen met Mirthe is Carola het eerste aanspreekpunt op ons kantoor. Carola woont midden in de Alblasserwaard en kent ons werkgebied op haar duimpje.
Francina Molenaar
Francina Molenaar
Office manager
088-6180000
Na zo'n 4 jaar in het Rotterdamse te hebben gewerkt, is Francina in 2007 ons team komen versterken. Voorheen was zij werkzaam als office manager binnen ons bedrijf. Sinds mei 2017 is zij zich vooral op de PR gaan toeleggen.
Hilda Lamper - van Driel
Hilda Lamper - van Driel
Administratief medewerkster
088-6180000
De werkzaamheden van Hilda vinden vooral op de achtergrond plaats. Zij is echter onmisbaar in ons bedrijf. Allerhande administratieve werkzaamheden worden door haar uitgevoerd.
Arco Lamper
Arco Lamper
Algemeen medewerker
088-6180000
Moet er een verkoopbord geplaatst worden bij uw woning? Of heeft u juist spullen nodig voor het open huis dat gehouden wordt bij uw woning? De kans is groot dat collega Arco bij u langs komt! Arco is een collega die graag de handen uit de mouwen steekt en allerlei voorkomende werkzaamheden voor ons doet.